Commonland_HeaderCommonland_Header

COMMONLAND IDENTITY
 

COMMONLAND

Waarom is het zo belangrijk dat we een beschadigd landschap herstellen? Het is eigenlijk heel simpel: we zijn afhankelijk van gezonde ecosystemen voor ons voedsel en water, voor schone lucht, een stabiel klimaat, sociale en economische rijkdom, en zelfs voor ons geluk en welzijn. Als we dit systeem niet op waarde schatten of begrijpen, kan dit ingrijpende gevolgen hebben.

In samenwerking met Corrino.

______

Commonland_LogoCommonland_Logo

Uitgangspunt voor het logo is de ‘Sankofa’. Een West Afrikaans symbool wat het belang van leren van het verleden verbeeld.

Commonland_Logo_ProcessCommonland_Logo_Process

Het oorspronkelijke symbool geeft een vogel met omgedraaide nek weer die een ei van haar rug pakt. Het staat symbool voor kijken naar het verleden en de goede dingen meebrengen naar de toekomst. En zo vooruitgang door kennis te bewerkstelligen.

commonland_quote_fdrcommonland_quote_fdr

Het uitgangspunt van Commonland’s aanpak is eenvoudig: een weldoordacht landschapsherstelplan met duurzame business cases realiseert 4 returns®, oftewel vier opbrengsten:

commonland_4returnscommonland_4returns
Commonland_MockUpCommonland_MockUp

MiNSK maakte ook een korte animatie in drie talen waarin de complexe en uitgebreide materie op introductieniveau wordt uitgelegd.